Sarmisakli, tulum peynirli yesil fasulye




Tezgaha dizilecekler;
  • 1cup= 140 gr.
  • 2 cup yesil taze fasulye
  • Sizma zeytinyagi
  • Tulum peyniri, kuflu peynir veya sevdiginiz herhangi bir beyaz peynir cinsi
  • 2-3 dis yarim ay seklinde ince dilimlenmis sarmisak
  • 1/2 cup Su
  • Tuz, karabiber
Operasyon Merkezi;
  1. Fasulyelerin uclarini temizleyip, bir tavada su ile birlikte, su iyice kaybolana kadar cevirerek pisiriyoruz.
  2. Ardindan tavaya 1 yemek kasigi dolusu sizma zeytinyag ve sarmisaklari ekleyip, hafifce rengi donene kadar kizartiyoruz.
  3. Bu esnada tuz, karabiber ekleyip tatlandiriyoruz.
  4. Tabaga fasulyeleri koyup, uzerine tulum peynirini elimizle ufaliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder