- 1 cup=140 gr.
- 1 cup pudra sekeri
- 2 cup oda isisinda yumusamis tereyag veya margarin
- 2 tatli kasigi sivi vanilya veya 2 paket vanilya
- 4 +1/2 cup elenmis un.
- 1 cup dolusu irice dovulmus ceviz veya findik veya badem
- 1/2 tatli kasigi tuz
- Ustune elemek icin fazladan pudra sekeri
Operasyon Merkezi;
- Firini 200 derece isitiyoruz.
- Pudra sekeeri,tereyag, vanilya, ceviz, tuz hepsini karistiriyoruz.
- Ardindan kontrollu sekilde un ekleyerek, yoguruyoruz ve kucuk toplar yapiyoruz.
- Firinda 10 12 dakika kadar kontrollu pisiriyoruz, rengi cok koyu olmayacak.
- Soguttuktan sonra, uzerine bolca pudra sekeri eliyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder